za. apr 20th, 2024

Heimachine valt op meerdere woningen in Katendrecht.

Rotterdam- Een heimachine is maandagochtend 10 februari neergestort en op een appartementencomplex in Katendrecht terecht gekomen. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig op de kruising Veerlaan-Sumatraweg.

Of de wind de oorzaak is van het ongeval is nog onduidelijk. Er zijn geen gewonden gevallen. De heimachine is schuin tegen de gevel terecht gekomen. Inmiddels zijn er ook traumahelikopters en ambulances ter plaatse. De veiligheidsregio heeft opgeschaald naar GRIP 1. Dat betekent dat meerdere hulpdiensten intensief met elkaar moeten samenwerken. 

De woningen worden ontruimd. Het gaat om een woongebouw met zes verdiepingen. De gevel is zwaar beschadigd. Er zijn geen gewonden gevallen bij dit ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.