Ik ben ook maar een mens

Soms ben ik als eerste ter plaatse
Bied ik eerste hulp aan hen die gewond zijn geraakt
Breng zelfs het MMT ter plaatse als er geen politiewagen beschikbaar is
Sta tussen politie en oproerkraaiers om een foto te maken

Ik doe dit niet uit sensatie
Ik doe dit om jullie te informeren
Breng feiten over dat wat gaande is in onze regio
Voorzien van een foto
En dat alles in soms lastige situaties

Ik wil geen steen naar mijn hoofd of scheld kannonade
Ik ben geen sensatie zoeker
Ik breng slechts het nieuws en de feiten
Hoe afschuwelijk dit ook is
Maar laat mij alsjeblieft mijn werk doen!

Jeroen den HarderDichter in de dop

N.a.v de camper brand aan de Oostgaag in Maasland, heeft dichter Jeroen den Harder (eigenaar van de camper) een prachtig gedicht geschreven over mijn werk als persfotograaf. Bedankt Jeroen, ik ben blij dat ik je een klein beetje heb kunnen ondersteunen met je verhaal in de media.