Over Koekmedia

Even voorstellen
Koekmedia Fotografie maakt video en foto -reportages van 112 incidenten uit de regio Rijnmond, Westland en Midden-Delfland. Onze Core business is het direct aanleveren van foto’s en video’s direct vanaf het incident of gebeurtenis aan de landelijke en lokale media en diverse persbureaus. Wij werken hierbij samen met Flashphoto.nl

Koekmedia fotografie is lid van de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) als freelance fotojournalist en ingeschreven bij de KvK:75355019 – Koekmedia – Persfotograaf.

De fotograaf van Koekmedia kan zich te allen tijden legitimeren met een officiële Politieperskaart bij een incident. De fotograaf kan afhankelijk van het soort incident een geel veiligheidshesje aan hebben met op de rugzijde “PERS”. Dit ter identificatie van de aanwezige personen op de plaats van een incident.

Wanneer de fotograaf van Koekmedia bij een 112 incident is, proberen wij u zo veel mogelijk ‘live’ op de hoogte te houden via Twitter, Instagram en automatisch ook Facebook. Uiteraard houden wij rekening met de privacy van eventuele slachtoffers bij het incident, en kan het zo zijn dat wij publicatie uitstellen tot nader order.

Voor de media
Wanneer u of uw medium interesse heeft in een of meerdere foto’s en/of video’s die gepubliceerd staan op KOEKMEDIA.NL, kunt u contact opnemen met de redactie. Indien u snel voorzien wilt zijn van het beeldmateriaal kunt u ook bellen met 06-14385512. Wij kunnen dan op verschillende manieren het materiaal zo snel mogelijk bij u krijgen.