11 december 2023

Wit u gebruik maken van ons foto en video materiaal?
Wilt u als nieuws/-mediabedrijf of als particulier gebruik maken van de foto’s of video beelden van Koekmedia, neem dan contact met ons op. Ook van particulieren krijgen wij regelmatig de vraag of ze foto’s of video materiaal mogen hebben van een ongeval of calamiteit waar ze zelf of hun familieleden zijn betrokken. De redactie van Koekmedia geeft dan in nauw overleg met bv. de familie de beelden vrij van het incident, dit om bijvoorbeeld bij een dodelijk ongeval de nabestaanden te helpen bij het verwerken van het verlies en de toedracht van het ongeval. In veel gevallen hebben wij veel foto & video materiaal dat niet in de media is verschenen i.v.m de ernst van het incident.

Copyright
De foto’s & video’s van Koekmedia zijn auteursrechtelijke beschermd en mogen niet zonder meer voor eigen doeleinden gebruikt worden. Het kopiĆ«ren van foto’s voor gebruik op andere websites, commercieel gebruik, in drukwerk of ander persoonlijk of publiek gebruik van het beeldmateriaal is verboden.

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen foto’s en video’s zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij de fotograaf van Koekmedia. Zonder schriftelijk voorafgaande toestemming van Koekmedia is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiĆ«ren.