zo. mei 19th, 2024

Arrestatie bij opstootje grote brand Schiedam.

In een bedrijfspand in Jan van Galenstraat in Schiedam heeft donderdagmiddag brand gewoed in het dak het dedrijfspand.

Bij de grote brand onstond er in de buurt een vechtpartij. Volgens de politie wilden de persoon niet achter het afzetlint gaan staan, hierna ontstond een vechtpartij met enkele omstanders, de politie moest de wapenstok gebruiken om de rust te wederkeren. 1 persoon is aangehouden.

foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.