di. jul 23rd, 2024

Even voorstellen

Koekmedia is al sinds 2012 actief in het maken van video- en fotoreportages van 112-incidenten in de regio Rijnmond, Westland en Midden-Delfland. We zijn gespecialiseerd in persfotografie en staan 24/7 klaar om het laatste nieuws te verslaan, zowel in onze regio als daarbuiten bij grote calamiteiten. Daarbij werken we nauw samen met persbureau Flashphoto.nl.

Ons avontuur begon met de oprichting van de website 112MiddenDelfland.nl, waarop we inwoners van Maasland, Schipluiden en Den Hoorn wilden informeren over het laatste 112-nieuws. In 2018 hebben we Koekmedia opgericht, waarmee we ons als freelance persfotograaf verder zijn gaan specialiseren. Ons doel is om foto- en videomateriaal direct vanaf locatie aan te leveren bij verschillende redacties, persbureaus, nieuwswebsites en kranten.

We zijn geregistreerd bij de KvK als fotograaf onder het nummer 75355019 – Koekmedia – Persfotograaf. Als freelance fotojournalist zijn we tevens lid van de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een politieperskaart. Dit stelt ons in staat om ons werk uit te voeren in door de politie afgezette gebieden, waar we verslag kunnen doen van bijvoorbeeld ongevallen, demonstraties, rellen en calamiteiten.

Onze foto- en videoreportages worden gepubliceerd door gerenommeerde media, waaronder FlashphotoNL, Ginopress BV, District8, Westlanders.NU, WOS, TVRijnmond, Maassluis24, Vlaardingen24, Schiedam24 en SchieTV. Daarnaast worden onze beelden regelmatig opgepikt door landelijke dagbladen en televisiestations,