Onze diensten aan de media

Even voorstellen

Koekmedia maakt video en foto -reportages van 112 incidenten uit de regio Rijnmond, Westland en Midden-Delfland. Onze hoofdactiviteit bestaat uit persfotografie waarbij wij gespecialiseerd zijn in 112-nieuws. Koekmedia staat 24/7 klaar om het laatste nieuws te verslaan in de regio Midden-Delfland, Rijnmond en het Westland en bij grote calamiteiten ook buiten deze regio. Ik werk hierbij samen met persbureau Flashphoto.nl 

Koekmedia is in 2012 gestart met de oprichting van de website 112MiddenDelfland.nl, met als doel om de inwoners van Midden-Delfland te informeren over het laatste 112 nieuws uit Maasland, Schipluiden en Den Hoorn. Eind 2018 heb ik het bedrijf Koekmedia opgericht en ben ik verder gegaan als freelance persfotograaf, met als doel het direct aanleveren van foto en video materiaal vanaf locatie naar diverse redacties, persbureaus, nieuws websites en kranten.

Koekmedia is ingeschreven bij de KvK:75355019 – Koekmedia – Persfotograaf. Koekmedia fotografie is lid van het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) als freelance fotojournalist en in het bezit van een politieperskaart, . Dit betekent dat ik als fotograaf mijn werk kan uitoefenen in door de politie afgezette gebieden om verslag te doen van bijvoorbeeld ongevallen, demonstraties, rellen en calamiteiten.

Ik maak foto en video reportage voor gerenommeerde media waaronder FlashphotoNL, Ginopress BV, District8, Westlanders.NU, WOS, TVRijnmond, Maassluis24, Vlaardingen24, Schiedam24 en SchieTV, Maar ook regelmatig halen de foto’s en videos van Koekmedia de landelijke dagbladen en televisiestations zoals: AD, Telegraaf, RTL nieuws,RTL boulevard of TV programma’s zoals “112 vandaag RTL5” en “Noodservice in en om het huis”.