zo. mei 19th, 2024

Steekpartij Schiedamsedijk : 2 gewonden.

Rotterdam 27-07-2019. Op de Schiedamsedijk in Rotterdam heeft aan het einde van de zomercarnaval een steekpartij plaats gevonden. Er werden meerdere ambulances en een traumateam naar de Schiedamsedijk gestuurd. 2 personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie had een flink deel van de Schiedamsedijk afgesloten ivm het einde van de straatparade, wat voor veel plubliek zorgde. Er zijn volgens de politie 3 mensen aangehouden.

Foto’s Erik Zalm

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.