ma. apr 22nd, 2024

Auto op zijn kop: bestuurder aangehouden.

Schiedam – Bij een aanrijding op de Burgemeester Knappertlaan is vrijdagmiddageen auto op het dak terecht gekomen. 

Een van de voertuigen reed richting Schiedam centrum en raakte het andere voertuig wat net uit een parkeervak weg reed. Dit voertuig is tegen een derde auto tot stilstand gekomen. Een van de bestuurders is voor nader onderzoek aangehouden. Er is niemand gewond geraakt. Voor twee auto’s is een takelwagen besteld.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.