za. mei 18th, 2024

Auto knalt op gevel van snackbar Verhage

Rotterdam-Overschie : Woensdagmiddag is er op de Burgemeester Baumannlaan een auto tegen de gevel van een snackbar gereden.

De hulpdiensten die snel terplaatse waren hebben de vrouw uit de auto gehaald. De vrouw raakte bij het ongeval licht gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is waarschijnlijk onwel geworden en heeft op de Burgemeester Baumannlaan eerst tegen een geparkeerde auto aangereden, en is vervolgens rechtdoor over de rotonde geschoten en daarna tegen de gevel tot stilstand gekomen. De politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.