ma. mrt 4th, 2024

File A20-Vlaardingen na eenzijdig ongeval

Vlaardingen – Dinsdagmiddag is op de A20 ter hoogte van de afslag Vlaardingen West richting Rotterdam een lange file ontstaan als gevolg van een ongeval. Een auto is aan de rechter kant van de weg tegen de vangrail opgereden. De auto is vervolgens op de linker rijstrook tot stilstand gekomen. De afzetting is ter hoogte van de bouwplaats van het Blankenburg tracé . 

Voor zover bekend zijn bij het incident geen personen gewond geraakt. Rijkswaterstaat heeft een zogeheten ZOAB-cleaner opgeroepen omdat er olie op het wegdek terecht is gekomen. Vanaf Maasdijk ondervond het verkeer hinder doordat er één rijstrook beschikbaar was voor het verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.