ma. mei 20th, 2024

Brandweer haalt koe uit de sloot: Vlietweg Vlaardingen

Vlaardingen – De brandweer van Schipluiden heeft dinsdagmiddag een koe uit het water gehaald. Het dier was langs de Vlietweg in Vlaardingen in de sloot aangetroffen door fietsers, die hebben de hulpdiensten gewaarschuwd.

De brandweer heeft met vereende krachten het dier uit de sloot gehaald, de andere koeien vonden het maar erg interessant hoe de reddingsactie verliep. De eigenaar van koeien was ook ter plaatse, hij was toevallig lid van de vrijwillige brandweer Schipluiden. De koe maakt het naar omstandigheden goed.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.