di. jul 23rd, 2024

Brand in bedrijfspand Schiedam.

In een bedrijfspand in Jan van Galenstraat in Schiedam heeft donderdagmiddag brand gewoed in het dak het dedrijfspand.

De brandweer kwam met groot materiaal ter plaatse om de brand te blussen. De brand is inmiddels onnder controle. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk.

Tijdens de brand werd er aan de overkant van de brand iemand opgepakt, omdat die volgens de politie niet achter de afzetlinten wilde gaan staan. Toen hem gevraagd werd om zijn legitimatie, weigerde hij mee te werken.

foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.