za. mei 18th, 2024

Schietpartij Westkousdijk Rotterdam- Delfshaven

westkousdijk rotterdam schietpartij

Update: De 25-jarige man die afgelopen week in Rotterdam-Delfshaven zwaargewond raakte bij een schietpartij, is zaterdag overleden. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.

In Rotterdam heeft woensdag 3 juli romdstreeks 18:15 een ernstig schietincident plaatsgevonden. Dit gebeurde op de Westkousdijk in Rotterdam (Delfshaven).

Omstreeks 18:15 heeft de schietpartij plaatsgevonden. Een 25-jarige Rotterdammer zat op de achterbank van de beschoten auto.
Het slachtoffer werd beschoten door een nog onbekende schutter. Het 25 jarige slachtoffer raakte ernstig gewond aan zijn nek.

De 25-jarige Rotterdammer is behandeld door het personeel van de traumahelikopter en is daarna zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
De politie maakte een PD (plaats delict) en het forensisch opsporingsteam deed uitgebreid onderzoek.

Volgens de woordvoerder van de politie gaat het om een gerichte actie. Maar wat de aanleiding is geweest is nog niet bekend.

Weet u wie de schutter is? Of weet u wat de aanleiding is geweest van de schietpartij? Bel dan met politie Rotterdam via 0900-8844.
Bent u getuige geweest van de schietpartij? Ook dan kunt u bellen met 0900-8844.

foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.