zo. mei 19th, 2024

Scooterrijder onderuit op de Schoolstraat Schiedam.

Schiedam – Donderdag 25 juli rondstreeks 21:00 is een scooterrijder onderuit gegaan op de Schoolstraat/Nieuwe Haven. De scooterrijder is hierbij gewond geraakt en door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Team Toezicht & Handhaving zorgde samen met de politie voor de afsluiting van de Schoolstraat. De scooter is meegenomen door Team Toezicht & Handhaving van Schiedam.

Foto’s L. Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.