ma. mrt 4th, 2024

Vreemdeling ontsnapt uit detentiecentrum.Rotterdam.

Woensdagavond even na 22:00 werd er alarm geslagen na een ontsnapping van een vreemdeling die vast zit in het detentiecentrum van Rotterdam aan de Portabelelaan. In het detentiecentrum werd daarop gelijk een uitgebreide zoekactie gehouden door het gevangenispersoneel en de koninklijke marechaussee.

Volgens een woordvoeder van de koninklijke marechaussee zat de vreemdeling vast inzake een bestuursrechtelijk bevel, en niet om een strafbaar feit. Het gaat waarschijnlijk om een uitgeprocedeerde asielzoeker.

Of de ontsnapte vreemdeling al is gevonden is nog niet bekend gemaakt.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.