zo. mei 19th, 2024

Grote brand in bedrijfspand Abraham van Beyerenstraat.

Rotterdam – Op zondagmiddag 4 augustus heeft er een zeer grote brand gewoed in een bedrijfspand aan de Abraham van Beyerenstraat in Rotterdam-Overschie. De brandweer zette vele voertuigen en materiaal in uit de hele regio om de uitslaande brand te kunnen bestrijden. Ook het droneteam van de brandweer werd ingezet om de vuurhaard van bovenaf te bekijken.

De politie heeft inmiddels drie tieners aangehouden voor de brandstichting in het leegstaande bedrijfpand aan de Abraham van Beyerenstraat in Rotterdam-Overschie.

foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.