zo. mei 19th, 2024

Man valt van hoogte op een zeeschip Waalhaven.

Rotterdam – Donderdagmiddag 22 augustus is een man op een schip in de Rotterdamse Waalhaven van gevallen van hoge hoogte. Vanwege de ernst van het letsel werd ook het traumateam ingevlogen naar de Waalhaven waar het schip ligt aangemeerd. Het koste de hulpdiensten heel veel moeite om het slachtoffer van boord te krijgen, het slachtoffer moest eerst over een smalle loopbrug heen worden getitld. Na stabilisatie is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De politie en arbeidsinspectie zijn een onderzoek gestart naar dit ongeval.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.