zo. mei 19th, 2024

Bouwsteiger valt om.

Schiedam – Gisteravond (11 september) moest de brandweer Schiedam assisteren bij een omgevallen bouwsteiger op de Julianalaan in Schiedam De bouwsteiger was waarschijnlijk door een rukwind omgevallen en steunde daarna alleen nog op een lantaarnpaal en de gevel.

De brandweer heeft met een hoogwerker de omgevallen bouwsteiger weer recht gezet en daarna de bouwsteiger op grond gelegd. Één woning heeft lichte schade opgelopen aan de gevel bij het omvallen van de bouwsteiger.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.