za. mei 18th, 2024

Aanrijding fietsster tegen auto.

Schiedam – Op de P.J. Troelstralaan in Schiedam is vanmiddag een meisje op een fiets tijdens het oversteken aangereden door een auto. De hevig geschrokken automobilist kon gelukkig erger voorkomen en raakte het meisje op de fiets maar lichtjes aan. Het meisje is daarna wel tenval gekomen, de toegesnelde ambulance heeft het meisje nagekeken maar ze bleek geen verwondingen te hebben opgelopen. De politie heeft zich ook nog ontfermt over de bestuurder van de auto, want deze was erg aangedaan over het ongeluk.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.