vr. mei 24th, 2024

Schip vaart tegen brug Parksluizen Rotterdam.

Rotterdam РEen schip is vanmiddag (woensdag 4 september) tegen de brug Parksluizen aangevaren. De toegesnelde hulpdiensten kregen eerst de melding beknelling door, maar aangekomen werd duidelijk dat het om een aanvaring ging tussen een schip en de Parksluizen brug. De brandweer en het MMT (Mobile Medisch Team) werd ingezet om de persoon te bevrijden van het schip. 1 persoon werd met hoofdverwondingen van het schip gehaald en aan wal verder behandeld aan zijn hoofdwond. De persoon is daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Het schip raakte flink beschadigd. De havenmeester kwam ook nog ter plaatse om de situatie ter plaatse te coördineren. Parksluizen is voorlopig gestremd voor scheepvaart.

foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.