di. jul 23rd, 2024

Auto tegen tram, bestuurder raakt bekneld.

Een auto is vanmiddag (dinsdag 3 september) door een tram aangereden en een aantal meters meegesleurd. Het ongeluk gebeurde op de Vossenburg in Barendrecht. De vrouwelijke bestuurder raakte daarbij bekneld en moest door de brandweer uit haar auto worden gehaald, De vrouw was wel aanspreekbaar, maar werd toch met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. 2 mensen in de tram raakte licht gewond bij de aanrijding en werden door het ambulancepersoneel nagekeken.

De bestuurder van de auto wilde waarschijnlijk nog net even voor de tram langs de trambaan oversteken, waarbij ze de aankomende tram over het hoofd heeft gezien. De auto en tram raakte hierbij flink beschadigd, De politie en de RET doen verder onderzoek om te achterhalen wat er precies is gebeurt op de Vossenburg.

fotos L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.