vr. mei 24th, 2024

Steekpartij aan de Dille in Hoogvliet.

Hoogvliet – Vanavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden op de Dille in Hoogvliet. Een persoon is daarbij lichtgewond geraakt. Een ruzie liep uit de hand waarop de één uithaalde met een scherp voorwerp. Het slachtoffer liep daardoor een oppervlakkige snijwond op. De persoon is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden.

#hoogvliet #steepartij #rotterdam

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.