vr. mei 24th, 2024

Gewonde bij vechtpartij Resedastraat Rotterdam-Zuid.

Bij een vechtpartij aan de Resedastraat in Rotterdam-Zuid is vanmiddag minstens 1 persoon gewond geraakt. Meerdere personen kregen op straat ruzie en gingen met elkaar op de vuist. Er werden over en weer klappen uitgedeeld. De traumahelikopter werd opgeroepen, maar hoefde uiteindelijk niet te komen, de gewonde persoon werd afgevoerd door een ambulance. De politie ging uit van een steekpartij, maar eenmaal ter plaatse werd er geen steekwapen aangetroffen. De vechtpartij trok veel bekijks uit de buurt en de politie moest de Resedastraat afzetten met lint. Wat de aanleiding was van de vechtpartij is niet bekend. De politie doet onderzoek.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.