zo. mei 19th, 2024

Café en buurtwinkel beschoten in Rotterdam.

Rotterdam- Afgelopen nacht (30 oktober) had de politie zijn handen vol aan een tweetal schietpartijen in de stad.

Even na 3:00 vannacht werd er op de van Lennepstraat in de Rotterdamse wijk Spangen een buurtwinkel beschoten. Minstens 14 kogels hebben de buurtwinkel getroffen. Er raakte niemand gewond bij deze schietpartij.

Even na 4:00 vannacht werd er wederom een schietpartij gemeld. Ditmaal was er een café aan de Prins Hendrikkade op het Noordereiland beschoten. Ook hier raakte niemand gewond.

De politie heeft de 2 schietpartijen in onderzoek.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.