za. jun 15th, 2024

Woning op de Rotterdamsedijk gesloten na vondst hennepkwekerij.

Schiedam – Woensdagmorgen heeft het Interventieteam Ondermijning heeft nav warmtescan een hennepkwekerij aangetroffen in een woning op de Rotterdamsedijk. Er was sprake van diefstal stroom en gevaarzetting. Er werden ongeveer 750 hennep stekjes in het pand aangetroffen. Ontmanteling en bestuurlijk handhavingstraject is opgestart en de woning is inmiddels op last van de burgemeester gesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.