zo. mei 19th, 2024

Meisje (13) aangehouden na brand in woning.

Rotterdam – Zondagmiddag (13 oktober) moest de brandweer naar een brand in een woning aan de Lange Dijkstraat in Rotterdam- Delfshaven.

Omdat er volgens de buren nog een meisje binnen was, is gelijk de Traumahelikopter en ambulance opgeroepen.

Eenmaal ter plaatse was de brand snel onder controle. Het betrof een stapeltje kranten die in brand waren gestoken. Het 13 jarig meisje wat in woning was tijdens de brand is door het ambulancepersoneel nagekeken, na controle is het 13 jarig meisje aangehouden door de politie als verdachte van brandstichting.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.