za. mei 18th, 2024

Maassluis: Scooter boort zich in auto.

Maassluis – Woensdagmiddag even na 17:15 is er op de Heldringstraat in Maassluis een scooter in botsing gekomen met een auto die een uitrit wilde verlaten.

De bromscooter boorde zich in de auto en de bestuurder werd enkele meters verder gelanceerd. De traumahelikopter werd ter plaatse geroepen om assistentie te verlenen. Het slachtoffer raakte zwaar gewond na dit ongeval en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse gekomen om het ongeval te onderzoeken.

Foto’s L. Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.