zo. mei 19th, 2024

Mobiele politie-unit aan de Heenweg.

Westland- Het zal menig mens zijn opgevallen dat er langs de Maasdijk bij de Heenweg een grote mobiele politie-unit staat bij betimmeringsbedrijf Stolze aan de Heenweg.

Vele vragen kregen wij vanuit de Heenweg en het Westland over deze politie-unit bij Stolze betimmering. Wat is hier aan de hand?

Vanmiddag zijn we langs geweest bij Stolze betimmeringen en spotte wij inderdaad een mooie politie-unit voor de deur van Stolze betimmering.

Bij navraag bij de eigenaar bleek dat Stolze betimmeringen een grote klus heeft binnengehaald voor het her-inrichten van de mobile politie-units voor de politie Amsterdam en Haaglanden. En mooie klus voor dit bedrijf uit het Westland.

De opvallende politie-unit aan de Heenweg heeft ook nog eens een positief effect op het verkeer op de Maasdijk. Er word flink rustiger gereden.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.