zo. mei 19th, 2024

Zwaargewonde bij ongeval Galgepad Naaldwijk

Zaterdagmiddag 19 oktober omstreeks 15:00 heeft er een ongeval plaatsgevonden op het terrein van Don Opleidingen aan het Galgepad in Naaldwijk. Hulpdiensten waaronder de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse.

Getuigen melden dat een motorrijder is gevallen tegen een stilstaande vrachtwagen. De motorrijder raakte hierbij zwaargewond. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar het ongeval.

© 112Midden-Delfland
© 112Midden-Delfland
© 112Midden-Delfland
© 112Midden-Delfland
© 112Midden-Delfland
© 112Midden-Delfland
© 112Midden-Delfland
© 112Midden-Delfland
© 112Midden-Delfland
© 112Midden-Delfland

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.