za. mei 18th, 2024

Scheepsbrand snel geblust.

Rotterdam – De brandweer is woensdagmiddag gealarmeerd voor een scheepsbrand op een schip gelegen in de Waalhaven.  

De brand brak aan het einde van de middag door nog onbekende oorzaak uit. Er waren op het moment van brand werkzaamheden op het schip. De brandweer schaalde gelijk op naar een middelbrand, De brandweer heeft de brand die benedendeks woedde snel geblust. Er zijn bij deze brand geen gewonden gevallen.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.