za. mei 18th, 2024

Gestolen auto uitgebrand.

Rotterdam – Woensdagavond even na 23:00 uurheeft er brand gewoed in een geparkeerde auto aan de Korte Stadionweg in Rotterdam- Zuid.

De toegesnelde brandweer had de autobrand snel onder controle. Het interieur van de auto is door de brand zwaar beschadigd geraakt. Op de uitgebrande auto zaten geen kentekenplaten meer bevestigd, de politie doet onderzoek.

Update: De auto bleek gestolen te zijn.

Foto’s LKoek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.