ma. mrt 4th, 2024

Lawinepijl belandt in kinderkamer.

Maassluis – Oudejaarsavond is er in een woning aan de Olmendal een lawinepijl een kinderkamer in geschoten en ontploft.

Even na 20:30 werd de brandweer Maassluis naar de Olmendal gestuurd voor een projectiel dat een woning was binnengekomen. Aan de achterzijde van de woning was in een bovengelegen kinderkamer een lawinepijl naar binnen gekomen. Er sliepen gelukkig op dat moment geen kinderen in de kamer.

Er is 1 persoon met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen. De politie heeft nog in de buurt een onderzoek gestart om te kunnen achterhalen vanwaar de lawinepijl is afgeschoten. Voor zover bekend zijn er geen mensen aangehouden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.