za. mei 18th, 2024

Grote schade na brand in eetgelegenheid Score.

Maassluis – Oudejaarsnacht omstreeks 00:30 is er een brand uitgebroken in eetgelegenheid Score aan de Dennendal in Maassluis.

De toegesnelde brandweer Maassluis schaalde bij aankomst gelijk op naar een middelbrand om een extra tankspuitauto ter plaatse te krijgen. De brand veroorzaakte een hevige rookontwikkeling naar buiten. De brandweer heeft een deel van het dak open moeten zagen om de brand te kunnen bestrijden.

Het pand raakte flink beschadigd na de brand. Waarschijnlijk is vuurwerk de oorzaak van de brand. De brandweer heeft een onderzoek ingesteld.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.