vr. mei 24th, 2024

Brandweer Maasluis druk in de weer door storm Ciara.

Maasluis – Een drukke dag voor de brandweer Maassluis. De afgelopen uren werd de brandweer van Maassluis diverse keren opgeroepen voor hulp bij stormschade. 

Op de Noorddijk belandde een reclamezuil op een geparkeerde BMW. De brandweer heeft het reclamezuil van de auto afgehaald. De auto heeft lichte schade opgelopen.

Op het Dacostaplein moest de brandweer een reclamezuil van een bouwsteiger afhalen, deze was losgeraakt en is door de brandweer weer vastgezet.
De brandweer is daarna vertrokken naar het Santplaet, daar waren diverse steigerplanken naar beneden gewaaid van in aanbouw zijnde appartementencomplex.
Op de Merellaan raakte een zonnescherm op de 5de etage van een flat los door de storm, de brandweer heeft ook hier geassisteerd bij het weghalen van het zonnescherm.

De hoogwerker van de brandweer Maassluis kon ook aan de bak, de hoogwerker is ingezet bij 2 meldingen in de gemeente Midden-Delfland . 1 x voor het assisteren bij een woning op de Koningin Julianaweg in Maasland waar de dakpannen vanaf lagen en even verderop in dezelfde straat waar een boom uit voorzorg werd omgezaagd omdat deze dreigde om te vallen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.