za. jun 15th, 2024

Vrouw gewond na aanrijding.

Schiedam – Op de kruising Ringersstraat / Van Heekstraat zijn donderdagmiddag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de voertuigen is vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen.

Bij het ongeval raakte een vrouw gewond en is door medisch personeel onderzocht. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen hebben door de aanrijding aanzienlijke schade opgelopen. Deze zijn per takelwagen afgevoerd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.