za. mei 18th, 2024

Politie doorzoekt gebied tussen flats Parkweg Schiedam.

Schiedam – De politie heeft vrijdagmiddag 21 februari op de Parkweg een gebied tussen 4 flats afgezet en omsingelt.

Een hondenbegeleider en diverse politie eenheden hebben daarna het gebied tussen de flats doorzocht. Er werd in diverse tuintjes gekeken met de speurhond en diverse balkons werden vanaf de buitenkant gecontroleerd door de politie.

Wat precies de aanleiding was voor deze politieactie is niet bekend gemaakt. Een woordvoeder van de politie kon verder geen mededelingen doen over deze zaak.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.