ma. apr 22nd, 2024

Vrachtwagen raakt gasverdeelstation.

Hoek van Holland – Op de Nieuwlandse Polderweg heeft vrijdagmiddag een vrachtwagen een gasverdeelstation geraakt. Het gasverdeelstation raakt flink beschadigd door de klap en lekte gas.

De toegesnelde brandweer kon gelukkig nog de hoofdafsluiter bedienen en afsluiten. Enkele woningen zijn een paar uur van het gas afgesloten geweest. Stedin is ter plaatse gevraagd om herstelwerkzaamheden uit te voeren aan het verdeelstation.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.