za. jun 15th, 2024

Aanrijding vrachtwagen met auto op de A4 Den Hoorn.

Den Hoorn – Op de snelweg A4, ter hoogte van Den Hoorn heeft maandagmiddag een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto plaats gevonden. Naast ambulance en politie is ook de traumahelikopter naar de plaats van het incident gestuurd.

Als gevolg van het ongeval is de A4 richting Schiedam / Vlaardingen enige tijd afgesloten geweest voor alle verkeer, en werd geadviseerd om een andere route te kiezen. Eén persoon is per ambulance ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Uiteindelijk bleek de inzet van het MMT overbodig. Rond 13:30 kwam het verkeer weer langzaam op gang.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.