ma. apr 22nd, 2024

Schoorsteenbrand Prinses Beatrixlaan in Maasland.

Maasland – De brandweer moest vrijdagmiddag uitrukken naar de Prinses Beatrixlaan in Maasland voor een schoorsteenbrand.

De brandweer van Maasland en de hoogwerker van brandweer Maassluis moesten uitrukken naar de Prinses Beatrixlaan in Maasland voor een schoorsteenbrand. Door de inzet van de brandweer werd de Prinses Beatrixlaan afgesloten voor verkeer. De brandweer heeft met behulp van een ramoneur de schoorsteen geveegd, de brandende deeltjes werden opgevangen in een bak onderaan de schoorsteen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.