ma. jul 22nd, 2024

Auto knalt tegen boom, bestuurder onder invloed van drugs.

Maassluis – Zondagavond  1 maart is een 22 jarige bestuurder uit Maassluis op de Westlandseweg door de middenberm geschoten en op de verkeerde weghelft tegen een boom tot stilstand gekomen. 

De automobilist is eerst door de politie verhoord en later door medisch personeel onderzocht. In de auto is een cilinder lachgas aangetroffen. De bestuurder heeft ter plaatse een drugstest afgelegd en is aangehouden. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is weggetakeld.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.