vr. mei 24th, 2024

Aanrijding na verlaten tankstation Laan 1940-45 Maassluis.

Maassluis – Dinsdagmiddag heeft er aanrijding plaatsgevonden tussen 2 auto’s bij het Shell tankstation op Laan 1940-1945.

Een automobilist wilde het tankstation verlaten en zag een andere auto over het hoofd. De auto boorde zich in de rechterflank van deze auto. Een ambulance is nog opgeroepen. De inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar zijn niet gewond geraakt bij dit ongeval. Beide auto’s liepen aanzienlijke schade op en zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.