za. jun 15th, 2024

Flat ontruimd na gaslek van Beethovenlaan Maassluis.

Maassluis – Een flat aan de Van Beethovenlaan in Maassluis is donderdagmiddag ontruimd door de hulpdiensten nadat er een forse hoeveelheid gas werd gemeten. De brandweer schaalde op naar Middel Hulpverlening en GRIP 1.

Bewoners van meerdere etages moesten hun huizen uit. De bewoners werden opgevangen in het naastgelegen stadhuis van Maassluis. Hulpbehoevende werden door de politie vervoerd naar het stadhuis. Stedin is aanwezig om het lek te dichten. De gaslek is ontdekt in technische ruimte van de flat. Stedin is druk bezig om naast de flat het gaslek te dichten. Er zijn in totaal 54 woningen ontruimd.

Brandweer Maassluis helpt ouderen naar een veilige locatie.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.