za. mei 18th, 2024

17 jarige jongen zwaar gewond na ruzie op de Groenezoom Rotterdam.

Rotterdam- Op de Groenezoom is gisteravond even na 22:00 uur ruzie ontstaan tussen een groep jongens. Een 17-jarige jongen raakte hierbij ernstig gewond aan zijn hoofd en een 20-jarige man moest ook naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie kreeg rond 22:00 uur de melding van een schietpartij op de Groenezoom. Bij aankomst van de hulpdiensten was er geen sprake van een schietpartij maar een vechtpartij. Op de Groenezoom werd de 17-jarige zwaargewond aangetroffen. Verder was er niemand te bekennen. Op de Lede vond de politie de 20-jarige Rotterdammer.

De hulpdiensten, waaronder het traumateam, werd ingezet om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Beide slachtoffers werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan hun verwondingen.

De politie begrijpt uit verklaringen van omstanders dat meerdere personen bij een vechtpartij waren betrokken. Maandag wordt een buurtonderzoek gedaan.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.