zo. mei 19th, 2024

Pannetje vergeten op vuur Prinses Irenelaan in Maasland.

Maasland – Vrijdagmiddag moest de brandweer Maasland in eerste instantie uitrukken voor een buitenbrand aan het Doelpad.

Onderweg naar de melding kreeg de brandweer de melding van een brand in een woning aan de Prinses Irenelaan. In de hoekwoning was een pannetje op het vuur blijven staan en gaf wat rookontwikkeling. De brandweer heeft het pannetje verwijderd en geblust en daarna de woning geventileerd. De bewoners met kinderen bleven ongedeerd.

De brandweer Maasland is daarna nog langs het Doelpad gereden maar geen buitenbrand meer aangetroffen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.