ma. mei 20th, 2024

Woningen ontruimd na kelderbrand.

Rotterdam- Woensdagmiddag heeft er brand gewoed in een kelder onder een portiekwoning op de van Heusdestraat in Rotterdam-West. De brandweer had de brand snel onder controle. 10 woningen zijn de politie ontruimd. 5 mensen zijn door de ambulancedienst nagekeken op mogelijke rookinademing. Geen van de 5 personen hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Brandonderzoek moet uitwijzen hoe de brand heeft kunnen ontstaan in de kelderbox.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.