vr. mei 24th, 2024

Zeer grote brand in delicatessenwinkel op de Schiedamseweg in Rotterdam-West.

Rotterdam- Zondagavond 8 Maart heeft er een zeer grote brand gewoed in een delicatessenwinkel aan de Schiedamseweg in Rotterdam-West. 1 persoon is uit het raam gesprongen aan de achterkant en is daarbij gewond geraakt. De Brandweer heeft opgeschaald naar een grip1 situatie omdat de brand achter een rolluik woedde en de brandweer moeite had om bij de brandhaard te komen. De naastgelegen panden zijn inmiddels ook in brand gevlogen. Meerdere brandweerkorpsen uit de buurt zijn ter plaatse gekomen inclusief het droneteam. Buurtbewoners worden geëvacueerd en met bussen vervoerd naar een veilige locatie.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.