ma. mrt 4th, 2024

Kop-staart botsing 4 auto’s in Vlaardingen

Vlaardingen – Op de Van Linden van den Heuvelsingel in Vlaardingen heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen vier auto’s. Drie voertuigen liepen schade op door de kop-staart botsing.

Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurders te controleren. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Omdat een van de auto’s begon te roken is de brandweer ook met spoed ter plaatse gekomen. Uiteindelijk ging het om koelvloeistof en stond de auto niet in brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.