zo. mei 19th, 2024

Brand op zolderverdieping Teerderij Maassluis.

Maassluis- Zaterdagavond is er brand uitgebroken in een woning aan de Teerderij.

Op de zolderverdieping was door onbekende oorzaak brand uitgebroken. De bewoner kon de brand zelf snel blussen, maar schakelde toch de brandweer in. Een opgeroepen ambulance voor de bewoner was uiteindelijk niet nodig.

De brandweer heeft de brand verder geblust en de woning geventileerd. De schade aan zolderverdieping is groot, aldus de bewoner.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.