ma. mrt 4th, 2024

Forse schade na aanrijding op de s’Gravelandseweg.

Schiedam- Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaats gevonden op de s’Gravelandsweg in Schiedam.

2 auto’s raakte op de kruising met elkaar in botsing. 1 persoon is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide auto’s liepen hierbij flinke schade op. Na het invullen van de schadeformulieren kon iedereen weer naar huis. Een autobergingsbedrijf heeft beide auto’s meegenomen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.