za. jun 15th, 2024

Massale inzet politie bij uitvaart Hell’s Angels lid.

Schiedam – Zaterdagmorgen was de politie massaal aanwezig bij een uitvaart waar honderden Hell’s Angels en hun motoren bij aanwezig zijn. Zij verzamelden zich vanochtend op het bedrijventerrein ’s Gravelandsepolder in Schiedam.

Vanwege de begrafenis van een clublid reden ruim 300 motoren in colonne. De politie was in grote getale aanwezig om de boel in de gaten te houden. Voor zover bekend hoefde de politie niet in te grijpen; alles verliep rustig.

De leden reden vanuit Schiedam naar de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam voor de uitvaart van een clublid. De politie controleert of de leden van de motorbende herkenbaar zijn als Hell’s Angel. Dat mag niet, omdat de motorclub officieel is verboden.

De mobiele eenheid is ook aanwezig in de ’s Gravelandsepolder, voor als het uit de hand loopt. In verband met de situatie staat er politie bij de afrit van de A13 naar bedrijventerrein Noordwest en bij de afrit Schiedam van de A20.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.